A l’any 1924, davant el notable creixement de la població d’ Es Viver, el Rector de la Parròquia de Pont D’Inca va considerar necessària la instal·lació d’una comunitat religiosa per atendre la formació de nens i joves i prestar un servei caritatiu dels malalts.

Com Es Viveres trobava entre Hostalets i Pont D’Inca, on tenien casa les germanes de la Congregació Agustines Germanes de l’Empar, va ser natural que s’instal·lessin també en Es Viveri així, el dia 16 de març de 1924, va ser inaugurat el nou convent.

Aviat varen obrir el col·legi però el nombre d’alumnes va créixer tant ràpid que, al poc temps, l’ espai va resultar insuficient. Deixaren la primera casa per traslladar-se, en primer lloc, a una situada al carrer Són Ametler i, després d’un temps, a la situació actual del centre al carrer Beethoven.

Al 1936 es varen ampliar les aules i es va construir un oratori destinat a les necessitats religioses del poble.

Amb l’entrada de la llei d’Educació Villar Palasí es va construir l’actual col·legi al carrer Bach.  Aquest va començar a funcionar al 1975. El col·legi ha passat per diferents remodelacions sent la més important la de 1998 quan va entrar en vigor la nova llei LOGSE.

L’arriba de Sor Catalina Cunill com a Directora General va impulsar una renovació de les instal·lacions del centre. Es va construir l’hivernacle, reformar el gimnàs, l’aula Intra,l’aula de música, la del pati i l’aula de religió. Va renovar tecnològicament el centre, sent de les primeres escoles en tenir pissarres interactives i ordenadors a les aules.

A l’any 2014 es va reformar la façana principal i es va començar a dotar tota l’escola de wifi per poder fer la feina on line de l’actualitat.

Actualment els dispositius mòbils ja són una realitat i les pissarres interactives es comencen a canviar per televisors de darrera generació. En el setembre de 2019 disposarem de l’aula de robòtica.